divendres, 29 d’abril del 2011

FOTOS NARRADAS 3

Fotos Narradas 3 és una excel·lent, extraordinària i fenomenal aplicació per generar presentacions fotogràfiques multimèdia en diferents formats de vídeo, entre ells VCD y DVD. 

És una eina gratuïta per els usuaris de Windows amb la que es possible desenvolupar emotives presentacions fotogràfiques amb una barreja d'imatgesmúsica i narració de veu. 

Crear una presentació és molt senzill, només cal seleccionar les imatges que la composaran, i utilitzar diverses opcions, des de aplicar efectes gràfics a aquestes, inserir etiquetes, establir transicions i per acabar gravar la narració final. 

Aquesta setmana, a través d'aquesta aplicació he fet un petit projecte personal, que consistia en crear un vídeo a través d'imatges dels infants de la llar d'infants on treballo, amb l'objectiu d'ensenyar als pares les rutines que segueixen els seus fills durant un dia a l'aula.





Com aquest projecte és un vídeo on surten infants, l'he penjat al meu compte de vimeo on només els meus contactes el podran visualitzar, només cal que hem busqueu "Eva Flores Güiza" m'accepteu com contacte, un cop us accepti jo ja el podreu mirar. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada